Upplevelseresor till Sardinien i Italien
Njut av att äta gott, vandra, cykla, spela tennis och segla

Vandring

Cykel

Vinresor Italien

Tennis

Golf

Longstay

Segling

Matresa

Nyheter

Pressen om oss

Körresa

Yogaresor

Språkresor Italien

Rating Mittimedelhavet.se
Omdöme: 4.83/5
Jag tycker att allt har varit mycket bra. Vingården Olianas var intressant. Men det kändes lite mycket med tre timmars resa tur och retur för ...
97% av våra gäster ger oss högsta betyg

Yogaresor

Sardinien är en av världens ”Blå zoner”, dvs platser där människor har lång livslängd med god livskvalite. Undersökningar visar att 3 % av alla ”100-åringar” i världen bor lever på lilla Sardinien med sina 1.6 miljoner invånare. Anledningen till att människor åldras väl på vår ö vet ingen med säkerhet, men nästan alla är eniga att avsaknaden av stress är mycket viktig.

Sardinien har ingen stress och människor har tid att prata med varandra. Vår fantastiska Medelhavsö, Sardinien, har mycket vacker natur med starka färger, dofter och fina vyer. Medelhavet är alltid närvarande och horisonten ger oss ett härligt lugn. Det är säkert ingen slump att Sardinien har många poeter och författare.

Detta borde vara en idealisk plats för en vecka med yoga. Därför är vi mycket glada över kunna presentera Yogaresa till Sardinien med Tina Hedrén. Tina har lett yogagrupper och yogaresor i över 25 år. 


4mori
Realizzazione Siti Web