Upplevelseresor till Sardinien i Italien
Njut av att äta gott, vandra, cykla, spela tennis och segla

Vandring

Cykel

Vinresor Italien

Tennis

Golf

Longstay

Segling

Matresa

Nyheter

Pressen om oss

Körresa

Yogaresor

Språkresor Italien

Rating Mittimedelhavet.se
Omdöme: 4.82/5
Allt var utmärkt, badet i lilla viken med bryggan ljuvligt,första nattens hotell svårt att dra väskor och svårt att hitta. middagar utm...
96% av våra gäster ger oss högsta betyg

Tennisresor för klubbar till Sardinien

Boende Gästerna om Tennisresor för klubbar till Sardinien

Träningsläger med focus på tennis i trevlig miljö

 

Vi lämnar gärna förslag på tennisresor för stora och små grupper, där ni vill ha focus på bara tennis och medföljande ledare skall få en härlig vecka. Sardinien, när Italien är som bäst, har blivit lite av vår slogan. Naturligtvis kommer det allra bästa av Sardisk mat och dryck serveras. Vi har kallat denna resa ”Tennisresor för klubbar till Sardinien”. Om ni skulle behöva hjälp med kvalificerade tränare, kan vi ordna det.
 
Sardinien har mer än 300 soldagar per år.  Vi samarbetar med hotell i olika prisklasser. De håller alla toppklass och har 4-5 stjärnor och ligger utefter kusten. De hotell vi erbjuder har egna tennisbanor och de ger er den tillgång till  tennisspel som ni önskar. De ger en känsla av ”tennis clinic”. Flera av dem organiserar ITF tävlingar och har en ordentlig infratruktur. Vi kan ta emot stora och små grupper. 
 
Vi erbjuder hel-eller halvpension och ni har tennisplanerna inom hotellanläggningen. Ni har några hundra meter till fantastiska stränder. Bästa tiden är vår (april – juni) och höst (september-oktober). 
 
Var god kontakta oss för ett förslag. Vi har som ambition att svara nästa arbetsdag. Vi har direktflyg från Stockholm till Sardinien.
 
 

Boende

Hotel Le Palme ****

Hotellet Le Palme ligger inom det som kallas Resort Forte Village, en av Sardiniens och därigenom också en av Italiens bästa hotellanläggningar.  Rummen är trevliga och har dusch/WC, minibar, kabel TV, internet, kassaskåp, telefon, terass, oftast egen trädgård  och luftkonditionering. Det finns ett mycket välutrustat SPA, 2 st simbassänger, en lång härlig sandstrand, en stor park och ett tiotal restauranger.

Upp

Gästerna om Tennisresor för klubbar till Sardinien

Hej Måns
 
Jag och Monica vill passa på och tacka dig för ett toppen arrangemang i Sardinien. Du har varit så hjälpsam och trevlig och gjort vår tennisvecka till en riktigt fin upplevelse.
Särskilt stort tack för all information vi fick under den spellediga dagen då vi besökte vingården mm.
Det var verkligen uppskattat.
Vi kommer definitivt att rekomendera dig och Sardinien till alla våra tennisbekanta i hela världen.
 
Ha det så fint och hoppas vi ses igen.
 
Bästa tennishälsningar
 
Tomas o Monica 
 
Upp

4mori
Realizzazione Siti Web