Upplevelseresor till Sardinien i Italien
Njut av att äta gott, vandra, cykla, spela tennis och segla

Vandring

Cykel

Vinresor Italien

Tennis

Golf

Longstay

Segling

Matresa

Nyheter

Pressen om oss

Körresa

Yogaresor

Språkresor Italien

Rating Mittimedelhavet.se
Omdöme: 4.82/5
Hej Måns! Hemsidan inga problem .Guidningen kunde inte vara bättre.Luncher och middagar utmärkta. Hotellen likaså.Att möta herden Angelo...
96% av våra gäster ger oss högsta betyg

Golfresa till Cagliari i Italien    

Resprogram Fakta om resan Flyg Boende Gästerna om Golfresa till Cagliari i Italien    

Golfresa till Is Molas Golf Resort på Sardinien i Italien

Is Molas Golf Resort är en av Italiens bästa golfbanor och ligger 30 minuters resa från Cagliari, Sardiniens största stad. Under åren har åtskilliga intenationella tävlingar spelats här bla märks 4 st Italian Open och 1 st European Volvo Master. Det finns en 18-hålsbana (par 72) och en dito 9 hål (par 36) och de ligger mycket vackert med utsikt mot det smeraldblå Medelhavet.  Golfbanorna har  projekterades av Cotton, Pennick & Partners. 18-hålsbanan är ganska flack med långa avstånd och den lite nyare 9-hålsbanan har större höjdskillnader och fantastisk utsikt mot det lockande havet. Il mastercaddy tar hand om dina klubbor från första dagen, bekvämt eller hur?
 
Dan Williamson har sin Golf Accademy på Is Molas golfklubb. I klubbhuset hittar ni till uthyrning allt som kan behövas för att spela golf. Dessutom finns naturligtvis en trevlig bar och restaurang.
 
Ni bor på det fina ****-stjärniga Is Molas Resort, som har cirka 70 rum och ligger 250 m från klubbhuset. Rummen är mycket fina och välutrustade bla har de badrum med badkar och dusch, luftkonditionering, stor ”walk in” garderob, telefon, TV, hårtork, kassaskåp och minibar. Naturligtvis finns det även en fin utomhuspool (maj-oktober) att svalka sig i.  Hotellet har en egen strand, som ligger vackert i bukten som har kallats  Suergiu de Mari (6 km från hotellet). Naturligtvis saknas inte de historiska vingslagen, du kan se den romerska ruinstaden Nora från strandkanten.
 
Om ni skulle vilja ha ngn golfledig dag finns det många intressanta utflykter att göra. Vi förser med all info i samband att vi skickar biljetter.
 
I våra paket ingår alltid obegränsad greenfee och halvpension (middag). Det finns direktflyg från Sverige till Sardinien från Stockholm och Göteborg, Ni tar er enkelt med hyrbil till Is Molas. Is Molas ligger bara några km från Sardiniens och medelhavets finaste sandstränder. De är absolut värda ett besök.
 
 

Resprogram

Dag1: Ni ankommer till Sardinien på någon av våra 3 internationella flygplatser. På alla flygplatser kan ni hyra bil till rimliga priser. Ni  har en perfekt logistik under veckan, det är 250 m till golfbanan Is Molas och 50 m till poolen (maj-oktober). Middag på Is Molas Resort
 
Dag 2: Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort.
 
Dag 3: Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort
 
Dag 4: Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort
 
Dag 5: Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort
 
Dag 6: Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort
 
Dag 7 Golfspel med obegränsad greenfee och middag på Is Molas Resort
 
Dag 8: Hemresa 
Upp

Fakta om resan

Sardinien och Italien: 
Sardinien och Medelhavet har kanske en världens bästa klimat för golfresor. Det regnar nästa aldrig kustnära, där våra golfbanor ligger. Vår och höst påminner klimatet om Svensk högsommar. Gästfriheten är en av de viktigaste dygderna i Sardisk tradition och Is Molas Resort genomsyras av denna tradition. Kan det bli bättre? Troligtvis inte!
 
Golf är inte samma folksport i Italien som i Sverige, därför kommer ni att ha golfbanan med få spelare under vår och höst. Detta med den obegränsade greenfee gör att ni inte behöver planera tidpunkten för ert spel, utan låta er på medelhavsvis låta inspirationen styra.
 
I närheten av Is Molas finns många intressanta utflykter att göra. Det finns fantastiska kilometerlånga kritvita sandstränder, vingårdar, romerska fornminnen, intressanta restauranger, etc. Det är ingen slump att det finns en imponerande romersk ruinstad i närheten av Is Molas, ty romarna valde alltid sina boplatser med omsorg. De gillade värme och lite regn. 
Cagliari har ett utmärkt fotbollslag i Serie A, där en av de främsta heter Albin Ekdahl. Hemma arenan heter Sant’Elia och ligger cirka 40 minuters bilresa bort. Vi kan rekommendera ett besök och vi förmedlar gärna biljetter 
Det sardiska köket är  baserat på havets frukter (Mare) och det som växer på land (Terra). Pasta med skaldjur är ngt som stimulerar aptiten hos många och en sardisk Pecorino (får) ost med ett glas Cannonau vin kan göra många avundsjuka. 
I Priset Ingår:
Del i dubbelrum classic inkl. frukost i Is Molas Resort****, halvpension middag (drycker ingår ej), obegränsad greenfee och förvaring golfklubbor i ”Clubhouse”
 
Ingår ej:Flyg, transfer på Sardinien, lunch, drycker till middag, inträde musèer etc, allt som ej är angivet ovan och  lokal komunal skatt 2 €/person och dag
 
Tillägg: Enkelrum (2.900 kronor), Havsutsikt (1.190 kronor/person) och utflykter
 
 
Vi reserveras oss för nya skatter och avgifter
 
Golfspel:
I klubbhuset finns det mesta som en golfspelare kan behöva till uthyrning om det skulle behövas. I princip det enda som saknas är golfskor till uthyrning. Is Molas golfklubb tar hand om dina klubbor under din vistelse. Is Molas är en klassik golfklubb där normala regler för klädsel gäller. Italien har den fördelen att i allmänhet lämnas det mycket utrymme för individuel frihet bara man uppträder med respekt gentemot andra. Ni kan få instruktion på engelska i det som kallas Dan Williamson Golf Accademy. Banans 27 hål är mycket välprojekterade och ni har hela tiden en behaglig utsikt mot det lockande Medelhavet.
 
Utrustningstips:
Solen är alltid närvarande på sardinien och efter några timmar ute på banan blir du lätt man bränd, därför rekommenderar vi alltid solkeps och kräm med hög skyddsfaktor.
 
Det kan vara bra att lägga det primära, som pass, pengar, biljetter, europeiska sjukförsäkringskortet, glasögon, kontaktlinser och ombyte  i handbagaget.  
 
Transfer:
Ingår ej. 
 
 
Upp

Flyg

Utgående
Avgång Från Beräknad ankomst Till
16:20 Arlanda 19:40 Olbia
Inkommande
Avgång Från Beräknad ankomst Till
20:20 Olbia 23:25 Arlanda

Kontrollera varje paketresa för exakta flygtider. Var god observera att flygtiderna är preliminära tills avreseinformationen med flygbiljetter skickas ut. Naturligtvis meddelar vi separat större förändringar. Vi ber dig kontrollera aktuella tider med oss innan ni bokar ev. anslutningar.

Upp

Boende

Resort Is Molas****

Detta ****-stjärniga hotell  har mycket fina och rymliga rum, de är utrustade med dusch/WC, minibar, kabel TV, veranda kassaskåp, telefon och luftkonditionering. Det finns både restaurang och bar i hotellet, dessutom en inbjudande utomhuspool (ej uppvärmd) att svalka sig i efter golfrundorna. Läget är yperligt, du har 250 meter till Is Molas klubbhus. 

Upp

Gästerna om Golfresa till Cagliari i Italien    

Resan uppfyllde högt ställda förväntningar. Ett mycket bra hotell intill en fantastisk golfbana. Vandringsleder i vacker natur inpå knutarna. Engagerade reseledare måna om att vi skulle få fina upplevelser med oss hem

 

Vi är helnöjda med vår golf-vecka på Sardinien. Boendet och maten på hotell Is Molas var till full belåtenhet. Natursköna golfbanor och trevlig golfklubb gjorde dagarna minnesvärda. Vi gjorde även en dagsvandring upp på närliggande berg i vacker natur. Vi fick bästa tänkbara hjälp och information av dig Måns och vi lärde oss mycket om Sardinien under våra bilresor till och från flyget. Carin och Gunnar 

Upp

4mori
Realizzazione Siti Web